Profine

Ontdek de wondere slaapwereld van Profine ®

Op een ontspannen manier zal u er niet alleen kennismaken met onze bedden, maar ook met de uitzonderlijke PROFINE®service waar elke klant van ons recht op heeft. Kom eens langs bij ceanbedding
en laat U wegwijs maken door een aanbod dat elk detail van gezond en comfortabel slapen bestrijkt. Wij staan garant voor vakkundig slaapadvies, excellente materiaalkennis en een uitstekende naverkoopservice. Zo kent uw toekomstig bed geen geheimen meer voor u en rest u enkel nog de tijd om te genieten.

profine

Wij zetten even de vele voordelen van Profine®-Waterbedden op een rijtje.

EEN UNIEK BED

Wie droomt er niet van om zelf zijn eigen matras samen te stellen? Een PROFINE® waterbed brengt deze wens in vervulling. Een PROFINE® biedt het meest complete gamma van maten, stabilisaties en systemen. U kan uit niet minder dan 11 verschillende stabilisaties kiezen, verkrijgbaar in meer dan 25 afmetingen. Test deze uitvoeringen bij uw vakhandelaar en vindt het ideale bed voor u. Laat vervolgens het bed perfect op uw lichaamsgewicht afvullen en u zal deelgenoot worden van een ongekende nachtrust.

UNO OF DUAL SYSTEMEN

Men heeft de keuze om samen op één matras te slapen of elk op een gescheiden watermatras die weliswaar beiden perfect worden geïntegreerd in één bed. Het gescheiden, ook DUAL systeem genoemd, biedt als voordeel dat elk van de beide partners zijn eigen stabilisatie kan kiezen en bovendien zijn eigen temperatuursvoorkeur kan instellen. De temperatuur van beide matrassen is immers separaat regelbaar.

LEVENSLANG COMFORT

Water slijt niet. De eigenschap van een vloeistof is dat zij haar soepelheid voortdurend behoudt. Deze eigenschap verdwijnt of vermindert niet met de jaren. Dit
betekent dat uw PROFINE® waterbed zelfs na vele jaren gebruik nog steeds hetzelfde comfort zal bieden als de eerste nacht dat u erop sliep. Een jarenlang slaapgenot in een ergonomisch correcte slaaphouding wordt gegarandeerd omwille van de gekozen stabilisatie van uw waterbed. In tegenstelling tot een gewone matras wordt dit door de unieke thermovezels, die in de watermatras drijven, veroorzaakt. Deze vezels houden een leven lang en komen altijd in de oorspronkelijke toestand terug.