Poseidon

Het ultieme slaapcomfort: een waterbed van Poseidon!

Poseidon heeft reeds meer dan 30 jaar ervaring in waterbedden en watermatrassen en door voortdurende technische innovatie hebben zij het slapen op water geperfectioneerd.

Wie zich overgeeft aan de verleiding van het slapen op water zal merken dat er geen betere manier is om de nacht door te brengen dan op een waterbed.Het is dan ook niet verwonderlijk dat mensen die eenmaal een waterbed hebben gekocht, nooit meer op een ander type matras willen slapen.

Ocean

Comfort en eigentijds design gaan ook in dit model hand in hand. Opvallend aan dit ontwerp is de ronding aan de bovenzijde van de achterwand, een speels detail waar direct het oog op valt. De bedomranding en de achterwand zijn standaard uitgevoerd in attractief kunstleder en vanzelfsprekend leverbaar in verschillende kleuren.

Ocean

Een droom? Nee, dit is de realiteit van een Poseidon Ocean bed met een bijhorende hoofdbord Donato. Een duidelijk bewijs dat een waterbed niet alleen comfortabel maar tegelijk ook mooi kan zijn.

Modena

Als u op zoek bent naar een compleet waterbed met een eigentijds, strak vormgegeven ontwerp, dan is de Modena het ideale bed voor u. Niets ten nadele van de andere modellen, maar dit type maakt uw slaapkamer nog net een tikkeltje exclusiever. De stijlvolle achterwand van de Modena maakt in dit ontwerp net het subtiele verschil.

Trentino

Het basismodel Trentino is design in zijn meest pure vorm, uiteraard in perfecte combinatie met het ultieme comfort van een Poseidon watermatras. De fraaie sieromranding en de klassieke achterwand worden standaard in attractief kunstleder uitgevoerd én zijn vanzelfsprekend leverbaar in verschillende kleuren.

Poseidon Nocta

Het exclusieve ontwerp en de strakke vormgeving van de Nocta getuigen van een eigentijdse visie op slapen. Dit is weliswaar het basismodel van Poseidon, maar de Nocta is een compleet en luxueus uitgevoerd waterbed. De duurzame en hoogwaardige materialen maken een ombouw overbodig, zodat dit waterbed volledig vrijstaand te plaatsen is. Dit softside-model is natuurlijk voorzien van de kenmerkende zachte veerkrachtige rand waarop u rustig kunt gaan zitten – en waar u zich niet aan kunt stoten. De Nocta is leverbaar met verschillende types achterwanden en kan ook uitgevoerd worden met een handig ladenblok.

Poseidon Pacific

Een eiland van rust en ontspanning… de Poseidon Pacific is een ideaal voorbeeld van een eigentijds ontwerp met
een degelijke beproefde constructie. Net als de Nocta kan dit model uitstekend vrijstaand worden geplaatst. De onderbouw of box zelf kan in verschillende kleuren en materialen worden geleverd en de Poseidon Pacific is te combineren met verschillende types achterwanden.

Smile

De Smile doet zijn naam eer aan: met deze softsider wordt u elke ochtend gegarandeerd met een glimlach op uw gezicht wakker. Voor de stoffering van de onderrand kunt u kiezen uit verschillende kleuren en dessins en er zijn meerdere modellen achterwanden leverbaar. Voor de onderbouw kunt u kiezen uit een normale plintset of een ladenblok dat verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen. De softside-rand bestaat uit twee gedeeltes, zodat de Smile zich makkelijk laat opmaken.

Dauphine

Scandinavisch slapen op water; Met de Dauphine voldoet Poseidon aan de vraag naar bedden met de ‘Look and Feel’ van een klassieke boxspring. Dit model biedt u de zo geliefde Scandinavische uitstraling, uiteraard compleet met een boxspring onderbouw en dikke topper. De Dauphine combineert ligcomfort met oogstrelend design en heeft een prettige in- en uitstaphoogte. Ter completering van het geheel heeft u keuze uit een uitgebreide collectie hoofdborden met bijpassende bedbank en nachtkastjes.

Stretto

Als u op zoek bent naar een slaapsysteem dat onovertroffen slaapcomfort combineert met schitterend eigentijds design, dan is de Stretto het ideale bed voor u. Het attractieve design kenmerkt zich door het fraaie hoofdeinde dat één geheel vormt met de bedombouw. De zeer exclusief vormgegeven aluminium bedpoten completeert het geheel. Dit maakt de Stretto in uw slaapkamer een lust voor het oog. Vanzelfsprekend zijn de bedombouw en de achterwand leverbaar in verschillende kleuren, stoffen en dessins.

Spirit

De Spirit is een geheel nieuw type waterbed met de zo geliefde Scandinavische uitstraling, uiteraard compleet met een Boxspring onderbouw. Met dit bed is uitgekiend ligcomfort gecombineerd met oogstrelend design. De Spirit heeft een prettige in- en uitstaphoogte, die tevens het opmaken van het bed vergemakkelijkt. En door het gebruik van anti-allergene én wasbare matrastijkstoffen en de meest geavanceerde tijkvulling is nog meer aandacht aan hygiëne en comfort besteed. Ter completering van het geheel heeft u keuze uit een uitgebreide collectie hoofdeinden met bijpassende bedbank en nachtkastjes.

Goed slapen… is een kwestie van seconden!

Voor sommige mensen is het zachte deinen van een waterbed juist de reden om op water te slapen. Anderen willen liever een stevige matras dat zo min mogelijk beweegt maar toch optimaal ondersteunt. Om aan al deze verschillende wensen te voldoen, heeft Poseidon een vijftal matrassen ontwikkeld met een reeks unieke eigenschappen. En om de vergelijking makkelijker te maken introduceerde Poseidon het begrip Stabilitijd®: dat is de opgemeten “nadeintijd” in seconden die het waterbed nodig heeft om weer in rusttoestand te komen. Zo kunt u gemakkelijk de matrassen met elkaar vergelijken en zien welk type het best aansluit bij uw persoonlijke voorkeur.