Lunalife

Waterbedden Lunalife

Kiest u voor een compleet waterbed met bedombouw, dan kunt u ook uw persoonlijke smaak laten spreken! Laat u meevoeren door design met italiaanse invloeden, zoals de namen van de modellen al doen vermoeden.

Kwaliteit en zekerheid zijn sleutelwoorden die van toepassing zijn op de waterbedden van Lunalife.

Luna Magic

Comfort en eigentijds design gaan ook in dit model hand in hand. Opvallend aan dit ontwerp is de ronding aan de bovenzijde van de achterwand, een speels detail waar direct het oog op valt. De bedomranding en de achterwand
zijn standaard uitgevoerd in attractief kunstleder en vanzelfsprekend leverbaar in verschillende kleuren.

Modena

Als u op zoek bent naar een compleet waterbed met een eigentijds, strak vormgegeven ontwerp, dan is de Modena het ideale bed voor u. Niets ten nadele van de andere modellen, maar dit type maakt uw slaapkamer nog net een tikkeltje exclusiever. De stijlvolle achterwand van de Modena maakt in dit ontwerp net het subtiele verschil.

Trentino

Het basismodel Trentino is design in zijn meest pure vorm, uiteraard in perfecte combinatie met het ultieme comfort van een Poseidon watermatras. De fraaie sieromranding en de klassieke achterwand worden standaard in attractief kunstleder uitgevoerd én zijn vanzelfsprekend leverbaar in verschillende kleuren.

Multiflex

Gaat u persoonlijke voorkeur uit naar eigentijds design ín combinatie met extra opbergruimte dan kunt eigenlijk niet om de Multiflex heen. U kiest voor optimaal gebruikscomfort! En dat niet alleen: de sieromranding en het onderstel met de vier laden kunnen in diverse houtsoorten uitgevoerd worden en geven het waterbed een moderne én warme uitstraling. En zonder deze sieromranding laat de Multiflex zich perfect inbouwen in elk bestaand ledikant. Dit model wordt werkelijk een lust voor het oog als u het combineert met de speels ontworpen achterwand die in dezelfde houtsoort leverbaar is.

Het perfecte waterbed!

Lunaflex

Het exclusieve ontwerp met strakke vormgeving maakt dit model tot een van de meest populaire waterbedden uit de collectie. Dat is niet voor niets: de fraaie sieromranding en de bijpassende achterwand geven het waterbed een
moderne, trendy uitstraling. De sierrand en de achterwand zijn van stof of kunstleder en vanzelfsprekend in verschillende modieuze dessins en kleuren leverbaar. Let wel: ook dit waterbed kan met een handig ladenblok worden uitgevoerd.

Lunaflex Box

Een duidelijk bewijs dat een waterbed niet alleen comfortabel maar tegelijk ook mooi kan zijn. Dit schitterend model bied meer dan louter slaapcomfort. Het ontwerp met strakke vormgeving maakt dit Box model tot één van de meest
populaire waterbedden uit de collectie. Dat is niet voor niets: Het smaakvolle design en de bijpassende achterwand geven het waterbed een moderne, trendy uitstraling en vormt een verrijking van uw slaapkamer.

Luna Basic

Het comfort van een Lunarest watermatras ervaart u al met het basismodel Luna Basic. Dit model heeft geen ombouw nodig want het waterbed zelf ligt op een solide en luxueus uitgevoerd onderstel zodat dit type waterbed volledig
vrijstaand te plaatsen is. De Luna Basic kan ook uitgevoerd worden met een handig ladenblok.