top of page

Poseidon

Het ultieme slaapcomfort: een waterbed van Poseidon!

Poseidon heeft reeds meer dan 30 jaar ervaring in waterbedden en watermatrassen en door voortdurende technische innovatie hebben zij het slapen op water geperfectioneerd.

Wie zich overgeeft aan de verleiding van het slapen op water zal merken dat er geen betere manier is om de nacht door te brengen dan op een waterbed.Het is dan ook niet verwonderlijk dat mensen die eenmaal een waterbed hebben gekocht, nooit meer op een ander type matras willen slapen.

poseidon
Ocean_Lunaflex_Box_met_hoofdbord_Astana

Ocean

Comfort en eigentijds design gaan ook in dit model hand in hand. Opvallend aan dit ontwerp is de ronding aan de bovenzijde van de achterwand, een speels detail waar direct het oog op valt. De bedomranding en de achterwand zijn standaard uitgevoerd in attractief kunstleder en vanzelfsprekend leverbaar in verschillende kleuren.

Goed slapen… is een kwestie van seconden!

Voor sommige mensen is het zachte deinen van een waterbed juist de reden om op water te slapen. Anderen willen liever een stevige matras dat zo min mogelijk beweegt maar toch optimaal ondersteunt. Om aan al deze verschillende wensen te voldoen, heeft Poseidon een vijftal matrassen ontwikkeld met een reeks unieke eigenschappen. En om de vergelijking makkelijker te maken introduceerde Poseidon het begrip Stabilitijd®: dat is de opgemeten “nadeintijd” in seconden die het waterbed nodig heeft om weer in rusttoestand te komen. Zo kunt u gemakkelijk de matrassen met elkaar vergelijken en zien welk type het best aansluit bij uw persoonlijke voorkeur.

bottom of page