top of page

Reacties van onze klanten

Beste Yvan,


Bij deze wil ik u even laten weten dat wij super tevreden zijn met het
slaapcomfort van ons nieuwe bed.

Mvg,

Koen en m-j

Gistel, 7 April 2020

Begin april zal het reeds een jaar zijn dat we op ons nieuw waterbed slapen. Tegenover ons vorig model (was 13 jaar) is dit een groot verschil. Meteen wisten we dat het een goed bed was. 

 

Heerlijk om op te slapen. 

We hebben het goed kunnen installeren! 

 

D&P uit Kampenhout

Ik slaap heerlijk op mijn nieuwe bed. Het is een voltreffer en ik heb het mij nog geen minuut beklaagd.


Vriendelijke groeten,
An (Mariakerke) 17/9/19

Beste

Wij zijn super tevreden over ons nieuw waterbed. Ons vorige was aan vervanging toe. Alles is naar wens, zeer goed advies gekregen, wij hebben de perfecte stabilisatie en ondersteuning. Wij slapen terug heerlijk. Super service !!!

Groeten
Tamara , Kurt uit Kapelle op den bos

Beste,
 

Wij zijn heel tevreden over ons nieuw waterbed ! Is een heel groot verschil tegenover de vorige versie. Nu kan ik pas echt de kwaliteiten van een waterbed appreciëren. Goed ligcomfort en een zalig temperatuur. Bedankt voor advies en voor de opvolging.

Groeten,
Jan Zele.

Beste Yvan,

Wij zijn heel tevreden over ons bed, opstaan met rugpijn is verleden tijd.
Ook wat de verlichting betreft, is absoluut een meerwaarde en zeker niet storend. Nogmaals bedankt voor de service en een fijne vakantie gewenst.

Mvg,

Luc en Nancy... Aalst

Beste Yvan,

De eerste bevindingen zijn heel positief ! Een enorm verschil. We liggen veel stabieler, liggen niet meer in een 'zak'. Het voelt echt aan zoals een gewoon bed (qua stabiliteit dan). Maar ons lichaam moet zich wel weer wat aanpassen aan het nieuwe bed, omdat we vaster liggen, maar tot op vandaag geen klachten! Dit moet de kwaliteit van een waterbed zijn.

Mvg Audrey

Beste Yvan

Wij willen je nogmaals bedanken voor de goede ;vlugge
dienst !!

Het is een heel groot verschil we liggen terug goed !

Jij bent een fantastische persoon met een heel
vriendelijke bediening,dank u wel !!!

Groetjes Rachel en Francois

Brussegem


19 juni 2020

Yvan,


we hebben beiden al 2 dagen HEERLIJK GESLAPEN - OVERSLAPEN zelfs!!
Dikke mercie voor al uw moeite, en het gesleur.

Els en Benny, Belsele. 10/9/19

Na 13 jaar waren wij aan een vervanging toe en zijn we bij Oceanbedding terecht gekomen. Deskundige hulp en uitleg gekregen. Wij slapen sedert een maand in een nieuw waterbed en zijn zeer tevreden. Ook inzake de snelle en professionele service.

 

Daniel en Tina uit Machelen.

„In augustus kochten wij een zeer mooi waterbed aan bij Oceanbedding. In tegenstelling tot de verkopers van grote slaapwinkels, kon Yvan ons wel professioneel advies geven. Het was duidelijk te merken dat hij wist waarover hij sprak. Het bestelde bed werd keurig geleverd en geplaatst, zelfs vroeger dan beloofd. Hoewel iedereen in onze vriendenkring een waterbed afraadde, moeten wij zeggen dat dit echt onze beste aankoop van de afgelopen jaren is. Wij slapen veel beter door en hebben ’s morgens geen pijnlijke spieren meer. Wij hebben beiden ook veel minder last van allergie. Mooi meegenomen is ook dat je nooit geen koude voeten meer hebt. Wij zijn superblij met ons waterbed.

Christel en Sabrina – Brussel – 07/11/13”

Hallo Yvan
In april zijn wij bij u in de winkel geweest voor inlichtingen ivb met een waterbed. Daar wij reeds dure matrassen gekocht hadden en niet tevreden waren, dachten we aan een waterbed. Na uw deskundige uitleg en vele malen proberen op de toonzaal modellen hebben wij een waterbed aangekocht, zijn nu bijna 4 maanden verder en wij hebben onze aankoop bij u nog niet beklaagd.De rugpijn is verdwenen.


Marc en Heidi danken u.

Wij zijn heel tevreden met onze aankoop. Veel beter dan ons vorig oude waterbed. Je hebt echt niet de indruk op een waterbed te slapen, doch je hebt veel comfort. Weet nog dat ik bij de aankoop sukkelde met mijn rug. Wel ik moet zeggen dat het nu veel beter is en blijft, deels wel door medicatie maar vermoedelijk ook door het nieuwe zen-bed. 

Wij zijn ook zeer tevreden van je service en professionele aanpak. Doch spijtig genoeg zijn er veel mensen die de weg naar het waterbed nog niet hebben gevonden. Je mag dit artikel gerust op je site zetten. De waarheid mag gezegd worden. Moest ik niet tevreden zijn, zou ik het ook zeggen.
Tot ziens en bedankt.


Eric en Erna van Erpe-Mere.

Beste Yvan,

Even laten weten dat de verhuizing van mijn bed perfect is verlopen.
Wil U ook bedanken voor uw professionalisme.
Zoals afgesproken, kom ik nog eens langs.

Jacques

Dendermonde

Beste Yvan,

Ik wil u nog even laten weten dat de installatie van de watermatrassen perfect verlopen is.


Ik had in het begin wat twijfel bij mijn matras maar na er 2 nachten op te slapen weet ik dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Zalig ! Er was eerst wat te veel water in zoals je mij ook aan de telefoon zei. Ook mijn man is heel content.

We willen u hierbij dan nog eens hartelijk bedanken voor de geleverde inspanning.
Nogmaals dank !

Michaël en Sophie
Dudzele

Vol vragen en toch ook met een paar bedenkingen stapten we jullie toonzaal binnen. Maar wat een ontvangst en deskundige uitleg kregen we daar!
Elke vraag werd klaar, duidelijk en eerlijk beantwoord, elk bed mochten we uitgebreid testen. En nu slapen wij in ons eigen droombed!
Wat een verademing, geen gewoel meer de ganse nacht, in t weekend lekker lang uitslapen zonder te moeten opstaan wegens een pijnlijke onderrug. En zo kunnen we nog wel even doorgaan!
Kortom echt bedankt voor jullie correcte, eerlijke en kei goede service !

Theo en Gonda

“Ik wil ons gerust bij het lijstje van de tevreden klanten zetten !

Alles is perfect verlopen : afspraak, kwaliteit, service.
Na 10 jaar wisten we al wel wat het is om een waterbed te hebben maar deze vernieuwde versie is echt wel een toppertje !

 

Dikke dank u wel !!”

Bij Ocean Bedding in Londerzeel kreeg ik de beste uitleg over de aanschaf van een waterbed en bijhorende matras in vergelijking met nog andere winkels. Naargelang mijn slaappatroon kreeg ik het juiste advies bij mijn keuze om mij zo het meest optimale slaapcomfort te bezorgen. Geen rugklachten meer sinds ik op mijn waterbed slaap!

Dag Yvan,

Graag wil ik laten weten na onze 2de nacht op de nieuwe matras, dat ik geen rugklachten meer heb en voel zelf Serge niet in en uit het bed stappen.
Zalig gevoel en wat een verschil met het oude. ;-) Nogmaals bedankt.


Katie en Serge.
Essene

Hallo Yvan,

We zijn trouwens super tevreden over ons waterbed! Geen rugpijn meer. De watermatras geeft een gevoel van 'gedragenheid'.

Succes,
John en Annemie

We kregen van Yvan op de jaarbeurs in Gent alles wat we wilden weten over een waterbed, zonder gezever ( zoals we hadden gehoord op een andere stand) door zijn info hebben we o.a.gekozen voor 2 afzonderlijke matrasdelen die we zo beter aan ons verschillend gewicht konden aanpassen, alsook ons eigen temperatuur, en toch blijft het geheel als 1 matras aanvoelen.Het is een heerlijk gevoel om niet meer in een koud bed te moeten stappen en hebben nu ook lichtere donsdekens nodig. We zijn ook blij dat we voor een iets langer bed hebben gekozen dan wij eerst dachten. De levering en plaatsing was perfect en zonder een druppel water te morsen op onze parket, wij zouden iedereen aanraden om zeker bij Oceanbedding te gaan informeren voor een waterbed en de verschillen tussen bv de stabiliteit te ervaren. We slapen nu 6 weken in ons waterbed en zouden niets anders meer willen.

Bedankt,

Fam Gillade

’s morgens gebeld, ’s middags hersteld. Wat een service!
Wij hadden problemen met ons waterbed en hebben Yvan gebeld, op dezelfde dag was ons probleem opgelost. Bedankt, deze firma is zeker een aanrader.

Groetjes, vanwege 2 zeer tevreden klanten,
Patrick en Kristine

Geachte, wij hebben op de Beurs een Oceanbedding waterbed gekocht en zijn beide zeer tevreden.

Groetjes, van 2 blije klanten.

Wij zijn zeer tevreden over de service bij aankoop en levering van ons mooie waterbed ! Alles correct volgens afspraak! We hebben vervolgens besloten om ook voor ons dochtertje een waterbed aan te schaffen!
Bedankt en nog heel veel succes met je zaak.

 

Fam. Verelst-Gyssens

Dag Yvan,
Tot nu toe zijn we heel content over onze aankoop en slapen we zalig. Die hoogte is een echte aanrader, het uit bed stappen is veel gemakkelijker nu, m.a.w. we zijn tevreden klanten! :-)

Groetjes,
katleen

Bijna een week in het nieuwe waterbed en het is gewoon zàààlig slapen. Een mens begint zich dingen af te vragen, zoals: waarom staan we in hemelsnaam op? En vooral: waarom heb ik 54 jaar gedroomd van een waterbed in plaats van er meteen in te gaan slapen. Dank voor je snelle levering en deskundige plaatsing.

Frank, De Panne

Dag Yvan,

We kunnen na één week slapen op onze Zensleep zeggen dat we nog geen seconde spijt gehad hebben van onze aankoop. Het is zalig slapen en met het waterkussen erbij nog meer comfort. We hadden meteen een goed gevoel toen we info kwamen vragen. We kregen voldoende informatie zonder het gevoel te krijgen dat we verplicht waren om te kopen. De plaatsing verliep vlot en onze matrassen zijn van de eerste keer goed gevuld, we hebben geen aanpassingsproblemen. Na twee nachten op logement bij vrienden keken we uit naar ons waterbed. Marc staat ook zonder rugklachten op en ik slaap ook beter. Kortom we zijn tevreden van uw aanpak en van ons waterbed Doe verder zoals je bezig bent wij zullen uw zaak aanbevelen aan anderen.

Groetjes Hilde & Marc

Dag Yvan,

Ik heb enkele weken gewacht om iets te posten (deels wegens een te drukke agenda en anders om het bed eens te evalueren voor een langere periode). We zijn beide zeer tevreden over onze beslissing om terug een waterbed te nemen, na 5 jaar op een boxspring geslapen te hebben, die ons vorig waterbed verving, kan ik alleen maar besluiten, waarom hebben we dit niet vroeger gedaan.
De kwaliteit van het nieuwe bed is niet te vergelijken met het vorige (De techniek heeft ook bij de waterbedden fabrikanten niet stil gestaan.) Bedankt voor de professionele uitleg en de plaatsing ter plaatse.

Met vriendelijke groeten,
Wim & katrien
Bornem

Mijnheer,
Via deze e-mail wil ik U graag nog eens bedanken voor de goede service die U ons geboden hebt.
Toen wij U op maandag avond laat contacteerden voor een vervangingsset, beloofde U op dinsdag te komen, wat U ook deed.
Nergens in dit gesprek had ik het gevoel dat U mij probeerde te overhalen om een nieuw bed te plaatsen , laat staan een bed van een duurdere kwaliteit.
Uit uw uitleg had ik ondertussen begrepen dat U twee verschillende types waterbedden had met enig prijsverschil.
Omdat ik niet echt tevreden was van de kwaliteit van het vorige bed besliste ik om dit maal voor de duurdere optie (ZenSleep) te gaan nog steeds zonder dat U mij het gevoel gaf iets op te dringen.
We zijn nu enkele weken verder en ik kan U alleen maar laten weten dat ik heel tevreden ben van ons nieuwe waterbed. De rugproblemen zijn zo goed als verdwenen en zowel ikzelf als mijn echtgenoot hebben van de eerste dag het gevoel dat dit bed veel beter is.
We zakken niet meer in ons bed zoals bij het voorgaande wel het geval was, het voelt iets harder aan maar uiteindelijk hebben we beiden het gevoel dat we beter liggen. Ook draaien gaat makkelijker, we voelen elkaar ook niet meer bewegen wat toch voor meer rust zorgt.
Ik kan hieruit dus alleen maar besluiten dat we een uitstekende service van U kregen en daar zouden we U bij dezenog eens voor willen bedanken.
Met vriendelijke groeten,

Fam. Braem-De pauw

Met het waterbed alles in orde een hele verbetering.
Heel tevreden over de levering. Was heel correct.

Groetjes frans

Beste Yvan
Na 4 weken op ons nieuwe waterbed, kan ik zeggen dat wij beiden fantastisch slapen. Zonder de rugpijn die wij voordien hadden.
Dit bed geeft een volledig ander gevoel om in en uit te stappen… geen enkel probleem.
Groetjes Luc

Hallo Yvan,

Onze nieuwe bed doet het uitstekend, we hadden dan ook niet anders verwacht. Onze keuze was terug zalig slapen in een waterbed en dan is er maar één iemand waar we het volle vertrouwen in hebben.
Nogmaals bedankt voor je goede service.

Groetjes en tot ………
Magda en Ward

Het was tijd om onze oude matrassen te vervangen. Na een zoektocht op Google, kwamen we terecht op www.oceanbedding.be . Enkele uren later namen we telefonisch contact. Drie dagen later werd de nieuwe matrassen Profine Zensleep geleverd.

Alle contacten met Oceanbedding verliepen in een ongedwongen sfeer en de levering werd uitgevoerd zoals afgesproken.

Een misverstand met de tijk werd zo spoedig mogelijk weer rechtgezet.

Kortom : snelle, vriendelijke en correcte service. 


Eddy en Magda.

Hallo,over een paar maanden terug hebben wij een waterbed ZenSleep gekocht bij U. We slapen heel goed dat we ons soms overslapen en de zondag blijven we ook langer liggen. Vroeger was het 07u30 en nu blijven we liggen tot wel ééns 08u30 of 09u00. Het is een super bed en ook geen last meer aan de rug van alle 2 en voor mij ook geen last meer van mijn operatie. Dus allemaal zeer positief !

 

Met vriendelijke groeten Peter en Heidi.

Dag Yvan,
Hierbij de beloofde foto’s van ons nieuwe bed. Hopelijk zijn ze een beetje goed. Het is wel even wennen hoor, want het is COMPLEET anders slapen dan voorheen, maar wel goed. Verder kan ik niks dan positiefs melden over U en Oceanbedding. Zeer goede, vriendelijke ontvangst, zowel op de beurs als in de winkel als bij de plaatsing.

Goede duidelijke uitleg, niks opdringerig.
Goede prijs, voor goede kwaliteit.
Dus niks dan positief.

mvg
Marianne en Sven en Junior

Wachtebeke

Goedenamiddag,

We waren toch wat afwachtend in het begin want je weet nooit , maar we hebben ons voor niets ongerust gemaakt , zalig slapen , geen anpassingsperiode nodig gehad .

Mijn vriend die last heeft van rugpijn vindt het een echte verademing . één ding is zeker wij veranderen nooit meer van bed.

Prettig weekend .
Ilse

Beste Yvan,
Buiten het professionele advies wat we van U kregen hebben we bovendien steeds het gevoel gehad dat we als persoon ontvangen werden en niet zozeer als een nummer. De service was uitstekend en precies zoals afgesproken.

Wat het bed betreft….één enkel woord SUPER!!! Het ziet er niet alleen prachtig uit, het allerbelangrijkste is dat we nu van onze nachtrust kunnen GENIETEN. Niet meer moe en stijf uit bed maar echt met een gevoel dat we uitgerust zijn. We zijn echt tevreden met ons Profine Duo Zensleep bed.

 

Een dikke dank U wel en doe zo verder.
Daniel & Els

Hallo
Ik heb de matras vandaag ontvangen , ik wil je nog bedanken voor de goede en snelle service dat kom je niet veel meer tegen ,daar zullen we in de toekomst zeker aan denken .

 

Groetjes Carine

Eén maand geleden verkocht je ons een waterbed en ik moet zeggen dat we er héél héél tevreden over zijn ! Jurgen had na een drietal dagen totaal geen last meer van zijn onderrug bij het ontwaken. We worden nu echt uitgerust wakker.Ook heel goed voor mijn allergie daar ik nu veel minder last heb van niesbuien en piepende ademhaling ’s nachts. Een goede investering die het dubbel en dik waard is. 

Dank en vele groeten van tevreden klanten. Jurgen en Elsie

Na weken van slechte nachtrust, gevolgd door ochtendstijfheid bij het opstaan in ons oude bed, kan ik na amper 1 week zeggen dat ik opnieuw vaster & langer slaap én dat de stijfheid intussen al veel beter is ! Toeval of niet…. ik weet het niet maar tot nu toe is de aankoop van het waterbed een goede beslissing geweest ! Bedankt voor de uitstekende service… en de welgekomen goede nachtrust ! Groetjes, Els V.O.

Deze week werden onze nieuwe matrassen geleverd: de Profine Onyx Zensleep ! Het is ons tweede waterbed, maar hadden hier veel minder het gevoel van op water te liggen dan bij het vorige. Veel stabieler. En na 4 dagen “slaaptest” kunnen we met overtuiging zeggen: Zéér tevreden met deze aankoop.

Nice job, Yvan !
Marcella & Frank

Eind december hebben we een waterbed Profine Avant (split systeem) ZenSleep aangekocht bij Yvan.
Wij zijn erg tevreden over de service en installatie van ons waterbed, zeker omdat we met dit systeem ons bestaande eiken bedframe hebben kunnen behouden (emotioneel aan gehecht).
‘s Avonds hebben we geen koude voeten meer en ‘s morgens al veel minder last van rugpijn bij het ontwaken.
Wel had mijn vrouw enkele weken nodig om zich aan te passen aan het watermatras, dit beterde nadat ik haar matras met enkele liters water had bijgevuld.
CONCLUSIE: hadden dit waterbed al veel eerder moeten aanschaffen.

Emiel, Korbeek-Dijle

De matrassen liggen zalig.
Het is een groot verschil met vorige.
Je voelt niet dat je op water ligt, net zeer goede matras.
Geen geklots meer en geen “bodemgevoel” meer.
Bedankt voor snelle en goede service!

Groeten,
Dirk en An

- De nieuwe matras van Poseidon is veel stabieler dan mijn vroeger matras van *****.
- Zeer vlugge levering van mijn nieuw matras
- Service: professioneel (iemand die weet waarover hij praat en niet zomaar een verkoper),vriendelijk ,vlotte omgang.
- Als je op een waterbed slaapt wil je op geen ander matras meer slapen, dit kan ik na 12 jaar wel bevestigen.

Groetjes,

Gunther

“Mijn vorige leverancier van waterbedden is er mee gestopt en had het adressenbestand doorgestuurd naar Oceanbedding Waterbedden. Op een dag kreeg ik een brief van O.B.W. met daarin deze mededeling en ook duidelijke info over klantenservice enz… Ik had het adres bewaard voor de toekomst. Ik had zoiets van je weet maar nooit…

Toen ik einde mei een probleem had, is Yvan me diezelfde dag nog langs geweest om te zien of het kon hersteld worden. Hij kon het herstellen maar dit gaf een garantie naar de toekomst toe. Na heel duidelijke informatie van hem te hebben gekregen over de toestand van mijn oude (water)bed, de problemen die hij al bij diverse klanten had ondervonden met bedden van hetzelfde merk, enz… begon ik te twijfelen of het nog zin had het bed te laten herstellen. Enige dagen daarop ben ik naar de toonzaal getrokken om na te gaan of het wel klopte dat de bedden, en het merk Poseidon wel beter was dan *****. Daar heb ik vlug mijn besluit genomen eens ik de uitleg en de demonstratie kreeg over de verbeteringen van de laatste jaren , zowel naar kwaliteit van de latex alsook de energiezuinigere verwarmingselementen, … om een vervangingsset van het merk Poseidon te kopen.

De installatie en vervanging is heel vlot verlopen. Ook is O.B.W. heel flexibel om met de klant een goed tijdstip voor plaatsing te vinden. Eens de installatie achter de rug, heb ik ook goeie tips gekregen ivm ontluchten en reinigen van de tijk en waterzakken. Zelf tips die ik na al die jaren nog niet wist.

Ik slaap nu reeds enkele weken op dit bed en moet bekennen dat ik wel een grondig verschil merk met mijn vorig bed. Betere stabilisatie, de bamboetijk is beter
tegen zweten, makkelijker te ontluchten dankzij de twee ventielen per waterzak… kortom ik heb mijn nieuwe aankoop geenszins beklaagd. Oceanbedding Waterbedden heeft mijn vertrouwen zeker gewonnen.”

F.T.

Wij zijn erg tevreden, zowel over het bed als van uw diensten, we zeggen het door!
Groetjes,

Ingrid

Bedankt voor de goede en vlotte service.
Ons vertrouwen is nog maar eens bevestigd.
Hartelijk bedankt Yvan.
Patrick en Kristine

Beste,
Ik heb een P 950 bij jou gekocht en ben super tevreden! Dit is mijn 3° waterbed want ik slaap al heel lang op een waterbed en dit is het beste !
Het ligt gewoon heerlijk ! Ontspannen, stabiel, lekker warm (of fris in de zomer) , overal steun. Een echte aanrader.
Service:zeer vlot, degelijk en vriendelijk.
Dank en vriendelijke groeten,

Krista

Dag Yvan,
Bedankt voor de vlugge levering van mijn waterbed.
Ik vind het bed FANTASTISCH!!!!!!
Ik hoef er helemaal niets meer aan te doen.
Een zeer tevreden klant.
Jennifer.

Beste Yvan,
Hierbij willen wij U bedanken voor de super snelle service die U ons verleende bij het wisselen van onze nieuwe matrassen.
Met vriendelijke groeten
Carla en Jan

www.denderhof.be

Beste Yvan, 

 

Ons nieuwe Profine waterbed bevalt ons prima, het voelt terug super om op water te slapen. We merken een duidelijke verbetering qua soepelheid ,stabiliteit en ondersteuning op t.o.v ons vorig bed - waterbed en kunnen dan ook iedereen de Profine Zensleep matrassen aanraden ! Deze combineren de beste eigenschappen van een gewone matras en een traditionele watermatras. Ook nog eens bedankt voor de vlotte en deskundige aflevering , de afstelling van de beide matrassen is super, we hebben deze nog maar 1 keer ontlucht en de waterinhoud was perfect op ons afgesteld door jou ! Bedankt voor de toffe en correcte samenwerking, 

 

Groetjes, 

Sabine en Frank. Zuienkerke

Na tien jaar dient een mens eens van matras te veranderen zegt een oude volkswijsheid.
Zo besloten ook wij eens te veranderen maar welke kwaliteitsmatras zou het worden ?
Na heel wat zoekwerk op het internet kwamen we tot het besluit dat een watermatras wel eens ons ding zou kunnen zijn. Volgende stap : waar verkoopt men dit ? Na een korte zoektocht kwamen we uit bij een net opgestarte zaak te Londerzeel. Wij dus met de opening daarheen. Na een korte ligtest was het voor mij en mijn vrouw duidelijk. Zo een waterbed leek ons wel het nec plus ultra. De prijs lag binnen het verwachte budget en was zelfs goedkoper dan enkele andere dure boxspringmatrassen.
De zaakvoerder, de Heer Petré stond ons bij met raad. Hij heeft immers meer dan 20 jaar ervaring met waterbedden en wij kozen op zijn aanraden voor een Poseidonmatras met enige stabilisatie, de Poseideon P 750 Lumbar, een matras met een nadeineffect van een second of twee.
We investeerden ook meteen in een nieuw waterbed, zeg maar het omhulsel en kozen voor het “Smile” waterbed, dat met zachte boorden afgewerkt is en
vier grote opbergruimtes herbergt waarin extra beddengoed en donsdekens hun opbergruimte vinden.
We kozen voor 2 afzonderlijke watermatrassen, zodat we onze temperatuur afzonderlijk kunnen afstellen.
Na een paar maanden hier toch even onze bevindingen zowel de pro’s als de contra’s.
Pro’s :
+ Je bent een waterbed op geen tijd gewoon. Ik en mijn vrouw genoten van de eerste nacht van een zalige nachtrust.
+ De prijs viel behoorlijk mee in vergelijking met andere matrassen en bedden.
+ De looks van het bed zijn hedendaags
+ Afzonderlijk regelbare temperatuur is heel handig.
+ Nu kan ik weer eens op mijn rug slapen.
+ Mijn vrouw is zeer tevreden : minder stram opstaan als je vroeger al eens rugklachten had.
+ Nadeintijd ? Je voelt de matras heel even nabewegen, daarna lig je stil.
+ Zeer vlotte installatie door de zaakvoerder, zoals afgesproken.
+ Zalig slapen.
+ Zeer eenvoudig in onderhoud.
+ Geen huistoffmijt meer.
+ Allergievriendelijk.
+ Vlugger inslapen.
Contra’s :
- Je wil elke dag nog net wat langer genieten van je waterbed !
Je leest het goed, een waterbed was en is voor ons de beste keuze. We hebben ons de aankoop geenszins beklaagd en raden iedereen aan bij het vervangen van je matras, bed of beide zeker eens een bezoekje te brengen aan deze winkel !

Mark & Katrien

Stel je voor je hebt op zondagmorgen een probleem met je waterbed en je neemt contact met Oceanbedding en dezelfde dag (om 12u30) is je probleem opgelost. Bedankt voor de fantastische service! 

 

Met vriendelijke groeten.
Fam. Heirman
Steendorp

bottom of page